Skip to content

Interview Erik de Munk

Interview Erik de Munk

Even voorstellen: Erik de Munk

“Ik koester mijn onafhankelijkheid”

Met ingang van het nieuwe jaar is Erik de Munk aan de slag gegaan bij Koëter Vastgoed Adviseurs. Erik (44) is bedrijfsleider en accountmanager en houdt zich als MT-lid bezig met de aansturing van de projectorganisatie en acquisitie. Als accountmanager zal hij ook het contact met een aantal opdrachtgevers beheren. Wellicht komt hij binnenkort bij u op bezoek?
Erik komt van Dyade Huisvesting & Vastgoed (onderdeel FRIS), een bedrijfsondersteuner voor het onderwijs. Erik was daar manager vastgoed en verzorgde met zijn team voor klanten de integrale huisvesting, inclusief beheer en onderhoud, exploitatie en duurzaamheid/verduurzaming.
Voor Erik bij Dyade H&V in dienst kwam, was hij achtereenvolgens adviseur huisvesting bij ABN AMRO, logistiek en projectmanager en lid van het bouwteam bij de Radboud Universiteit in Nijmegen (480.000 m2!) en leidde hij als projectmanager ombouwoperaties van supermarkten bij een retail dienstverlener.
Met bijna twintig jaar werkervaring denkt Erik vooral dat zijn advies- en communicatievaardigheden van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de organisatie. “Ik vind het heel belangrijk om duidelijk te zijn, ook als iets niet kan. Een opdrachtgever moet weten waar hij aan toe is, volledig geïnformeerd zijn, pas dan kan hij een goede keuze maken. Je zal mij nooit ‘nee’ horen zeggen, ook al weet ik zelf een antwoord niet, ik ken altijd wel een specialist die ik erbij kan halen.
Ik weet veel van duurzaamheid en vastgoed en ik denk exploitatiegericht, dat heeft mijn werk voor het onderwijs me wel gebracht. Een veelzijdige, maar veeleisende werkomgeving. Blij word ik van complimenten omdat een advies goed uitpakt, of omdat mensen besparingen realiseren, zich ontzorgd voelen. En ik koester mijn onafhankelijke positie als adviseur, die is zó essentieel. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij Koëter helemaal tot mijn recht ga komen. Ik heb er zin in!”.
Erik is getrouwd met Mirjam, heeft twee dochters (Mette en Fiene) en is op zondag zelf op het voetbalveld te vinden. Op zaterdag begeleidt hij zijn dochters bij het hockey en/of het vinzwemmen (NOB).

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.

Afmelden kan op elk gewenst moment.