Skip to content
inspecties
pexels-enric-cruz-lópez-6039181
pexels-tim-mossholder-912124
Diensten & Expertise

Bouwbegeleiding

Het team van Koëter Vastgoed Adviseurs kan de uitvoering van ingekochte werkzaamheden begeleiden op locatie.

Bouwbegeleiding

Er komt veel kijken bij een bouwproject, zelfs zaken waar u misschien zelf niet meteen aan denkt maar wel van grote invloed kunnen zijn op de voortgang van de bouw, verbouwing of renovatie.

Het team van Koëter Vastgoed Adviseurs kan de uitvoering van ingekochte werkzaamheden begeleiden op locatie. De ervaring die Koëter Vastgoed Adviseurs hiermee heeft varieert van de bouwbegeleiding van onder andere het herstel van grootschalige bouwgebreken in een rijksmonument tot aan het plaatsen van zonnepanelen op grote hoogte met alpinisten.

Vakkundig bouwbegeleiding expert

Als vakkundig bouwbegeleiding expert in het vastgoed kunnen wij diverse diensten aanbieden en zijn wij als bouwbegeleider adviserend in het afstemmen van alle werkzaamheden van de adviseurs, architect en de aannemer. Tevens waken we over de kwaliteit en voortgang van het werk en zien we toe op de naleving van contractstukken. Daarnaast adviseren we de opdrachtgever omtrent eventuele bouwgebreken en beoordelen we meer- en minderwerk van de aannemer.

Kortom, bij Koëter Vastgoed Adviseurs bent u aan het goede adres voor onafhankelijk advies en toezicht op het gebied van bouwbegeleiding en onderhoudswerkzaamheden. Wij komen graag met u in contact.

Advies voor uw project?

Neem gerust contact op.