Skip to content

Optimale onderhoudsinspecties met drone

Optimale onderhoudsinspecties met drone

Voor optimale onderhoudsinspecties aan gebouwen worden steeds vaker drones ingezet om bijvoorbeeld de status van een dak, metselwerk en/of kozijnen te inspecteren. Door het gebruiken van drones kan men op veel kleine details inzoomen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de status van het gebouw en de eventuele bouwgebreken. Ook zijn drones in staat om plaatsen te bereiken die moeilijk, duur, gevaarlijk of zelfs wellicht onmogelijk zijn voor de bouwinspecteur.

Voordelen drone inspecties

Drone inspecties bieden veel voordelen ten opzichte van een ‘bemande inspectie’. Drones bieden namelijk een zeer kosteneffectieve oplossing. Ook het is veel minder gevaarlijk dan een bemande inspectie en kan het een veel minder tijdrovende klus zijn. Kosten kunnen op deze manier heel eenvoudig gereduceerd worden.

Drone inspecties door Koeter Vastgoed Adviseurs

Koeter Vastgoed Adviseurs heeft al diverse drone inspectie projecten onder handen genomen en kan u hier goed bij begeleiden, ondersteunen en adviseren. Koeter Vastgoed Adviseurs heeft met name drones ingezet als hulpmiddel om een inspectie te kunnen verrichten op vrijwel onbereikbare plaatsen. Op deze manier kan Koeter Vastgoed Adviseurs het gebrekenbeeld en de technische toestand van een gebouw zo optimaal mogelijk in beeld brengen. Wilt u hier meer informatie over? Neem van vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.

Afmelden kan op elk gewenst moment.