Skip to content

Vernieuwde software van de Real Estate Valuator online

Vernieuwde software van de Real Estate Valuator online

Op 18 september 2023 is de vernieuwde software REV® online gegaan. Deze software ondersteunt de gebruiker bij de toepassing van de bekende Vastgoed Taxatiewijzers die door veel taxateurs, makelaars en vastgoeddeskundigen wordt gebruikt. Het team van Koëter Vastgoed Adviseurs en Vastgoed Adviseurs Online hebben hun kennis op verschillende vakgebieden gebundeld en de laatste jaren hard gewerkt aan een nieuwe en gebruiksvriendelijkere omgeving van de Real Estate Valuator.

Waardevolle uitbreiding van de Vastgoed Taxatiewijzers

Voortaan zijn alle gegevens uit de Vastgoed Taxatiewijzer boekjes ook online te raadplegen.

Gebruikers kunnen met deze software berekeningen maken van de exploitatiekosten van hun vastgoed. Er staan meer dan 400 archetypen online. Met één druk op de knop geeft het systeem een betrouwbare raming van de exploitatiekosten en wordt een Meerjaren Onderhoudsplanning automatisch gegenereerd.

Ook een flinke database aan bouwgebreken, actuele kostenkengetallen en de kennisbank zijn digitaal te raadplegen en gemakkelijk doorzoekbaar.

API koppeling voor de software van taxateurs, makelaars en vastgoeddeskundigen

Met de Application Programming Interface (API) zijn de gegevens uit REV® gemakkelijk te koppelen aan de software van de taxateurs, makelaars en vastgoeddeskundigen. Jaarlijks worden hier meer dan 3 miljoen berekeningen gemaakt.

Voor de meer dan 4000 gebruikers zijn deze verbeteringen zeer waardevol.

Voor meer informatie wordt verwezen naar de website www.myrev.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.

Afmelden kan op elk gewenst moment.