Skip to content
BAM 2 - psv stadion

PSV Stadion

Eindhoven
hema

Hema

bijenkorf a'dam

De Bijenkorf

Amsterdam
Projecten en opdrachtgevers

Bedrijfsleven

Bent u eigenaar van een gebouw of bent u werkzaam in de vastgoedsector? De specialisten van Koëter Vastgoed Adviseurs kunnen u beter op weg helpen in de complexe materie van vastgoed.

Bedrijfsleven

Koëter Vastgoed Adviseurs is meer dan 30 jaar gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van vastgoed. Onze specialisten voeren inspecties uit, stellen meerjarenonderhoudsplanningen (MJOP’s) op, voeren inkooptrajecten van projecten of onderhoudscontracten voor u uit en kunnen u ontzorgen door het project- of contractmanagement van u over te nemen.

Veel leveranciers in de vastgoedsector worstelen met onvoldoende kennis over complexe aanbestedingen of het calculeren van risicodragende meerjarenonderhoudsprojecten. De experts van Koëter Vastgoed Adviseurs kunnen u hierin ondersteunen middels cursussen, kunnen voor u de onderhoudskosten calculeren of kunnen uw eigen serviceafdeling professionaliseren.

Heeft u een complexe aanbesteding met risicodragend onderhoud? Koëter Vastgoed Adviseurs kan u helpen een passende aanbieding op te stellen!

Advies voor uw project?

Neem gerust contact op.