Skip to content
da vinci 2

Da Vinci College

Dordrecht
avans 2

Avans Hogeschool

Tilburg
Projecten en opdrachtgevers

Onderwijs

Bent u eigenaar van een gebouw of bent u werkzaam in de vastgoedsector? De specialisten van Koëter Vastgoed Adviseurs kunnen u beter op weg helpen in de complexe materie van vastgoed.

Onderwijs

Onderwijshuisvesting is een actueel thema. Reductie van exploitatie- en onderhoudskosten, het opzetten van een regie-organisatie of een ingrijpende renovatie zijn onderwerpen waar onderwijsinstellingen invulling aan dienen te geven. Voor veel besturen en facilitair managers in het onderwijs is dit een nieuwe en lastige opdracht.

Koëter Vastgoed Adviseurs heeft een ruime ervaring met deze onderwerpen en adviseert al meer dan 30 jaar op alle niveaus van het onderwijs (BO, VO, MBO, HBO en WO instellingen) over deze huisvestingsaspecten. Koëter Vastgoed Adviseurs voert inspecties uit, stelt meerjarenonderhoudsplanningen (MJOP’s) op en helpt met uw strategische onderhouds- en renovatievraagstukken. Besparingen door het omvormen naar een regie-organisatie, de Europese aanbesteding van meerjarenprestatiecontracten of een complexe interne schuifoperatie, de specialisten van Koëter Vastgoed Adviseurs hebben het reeds vele malen gedaan.

De expertise die Koëter Vastgoed Adviseurs heeft opgebouwd op het gebied van exploitatiekosten van vastgoed (Vastgoed Taxatiewijzer) vormen een solide basis om ook bij u voor langdurig goede en betaalbare huisvesting te zorgen.

Advies voor uw project?

Neem gerust contact op.