Skip to content
vastgoedbeleggers

Den Haag

Den Haag
Projecten en opdrachtgevers

Vastgoedbeleggers

Bent u eigenaar van een gebouw of bent u werkzaam in de vastgoedsector? De specialisten van Koëter Vastgoed Adviseurs kunnen u beter op weg helpen in de complexe materie van vastgoed.

Vastgoedbeleggers

Voor vastgoedbeleggers is optimaal rendement van de vastgoedportefeuille van groot belang. Rendement wordt in deze tijd vooral behaald door reductie van de instandhoudingskosten.  Koëter Vastgoed Adviseurs is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het beheer, onderhoud en renovatie van vastgoed en is daarmee de specialist die u kan ondersteunen de instandhoudingskosten te reduceren.

Als auteur van de Vastgoed Taxatiewijzer (de norm in Nederland voor de exploitatiekosten van beleggingsvastgoed) hebben de specialisten van Koëter Vastgoed Adviseurs scherp in beeld wat marktconforme instandhoudingskosten zijn en kan een toets op uw eigen portefeuille verhelderend werken.

Onze specialisten kunnen u ondersteunen bij het inspecteren van uw bezit, het opstellen van onderhoudsplannen maar ook het introduceren van Total Cost of Ownerschip (TCO) in uw vastgoed of het strategisch onderhouden van uw gehele vastgoedportefeuille.

Advies voor uw project?

Neem gerust contact op.