Skip to content

3D wordt steeds leuker (en betaalbaarder)

3D wordt steeds leuker (en betaalbaarder)

Het werkt als volgt: je houdt de camera voor je uit en omhoog, dan druk je op de foto- of videoknop en de camera maakt automatisch een opname. Vervolgens maakt de camera van de twee losstaande beelden een vloeiend beeld door de twee aan elkaar te stitchen.
Je kunt natuurlijk ook een statief gebruiken zodat je zelf niet op de foto of video staat.

Hierdoor kun je gemakkelijk een opname van de binnenkant van een huis maken, zoals je ook op huizenzoekwebsites tegen komt. Gemakkelijk voor makelaars en voor andere belanghebbenden.

Omdat er veel typen modellen zijn, wisselt het nogal qua prijs en specificaties. Zo heb je het goedkoopste model al voor € 159,00, het duurste model ligt op een prijs van € 599,00.

De goedkopere typen camera’s beschikken over een full HD-resolutie. Dat is wel het minimale dat je wilt hebben. Dat komt omdat het beeld rond wordt gevouwen, waardoor je hoe meer pixels des te beter beeld je hebt.

Ook kun je er eentje kopen met ingebouwde wifi aan boord zodat je snel en gemakkelijk films naar bijvoorbeeld YouTube kan exporteren of foto’s via de bijgeleverde software kunt bekijken en bewerken. Met een code die je vervolgens op je website plaatst, kunnen mensen via YouTube jouw beleving herbeleven, bijvoorbeeld een huis bekijken van binnen of meerijden in de achtbaan!

Wel komen er steeds meer merken die met deze nieuwe techniek zijn of haar apparaten een nieuwe dimensie willen toevoegen, die techniek is echter nog niet uit ontwikkeld.

Wil je voorop lopen als bedrijf, dan zeker het overwegen waard!

Bestellen en meer informatie onder andere bij CoolBlue:
https://www.videocamerashop.nl/category/250534/360-graden-cameras.html?_ga=1.160148158.2047461535.1453277510

Of bekijk een review van de Samsung Gear 360 VR camera:
https://nl.hardware.info/tv/1004/samsung-gear-360-vr-camera-video-review

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.

Afmelden kan op elk gewenst moment.