Skip to content
Logo REV in kleur

Real Estate Valuator (REV®)

Real Estate Valuator, een onmisbare applicatie voor de makelaar die zich wil onderscheiden in zijn dienstverlening. 

REV® wordt gebruikt door Makelaars, Taxateurs, Woningcorporaties, Zorginstellingen en de Overheid.

Real Estate Valuator (REV®)

Door middel van referentieobjecten kunt u snel en betrouwbaar de kosten voor het onderhoud, het herstellen van gebreken en gewenste verbeteringen in het energielabel inzichtelijk maken. REV® bevat meer dan 400 referentieobjecten in de categorieën: particuliere-, commerciële woningen, parkeergarages, bedrijfsgebouwen, retail, kantoren, zorginstellingen, scholen, agrarisch, recreatie en overige gebouwen.

Met behulp van REV® kunt u snel en betrouwbaar uw taxatierapport onderbouwen of bij een aankoop of verkoop een passend advies geven.

De Kennisbank

De Kennisbank bevat gedetailleerde omschrijving van meer dan 147 bouwgebreken, alle kostenkengetallen volgens de NL-SFB code, energiebegrippen, de actuele OZB tarieven en rioollasten, opstalverzekeringen, rekenmodellen voor de BAR, NAR, DCF, MJOV, bouwstijlen, wikivastgoed met honderden bouwbegrippen en nog veel meer. De actuele database met alle relevante bouwgebreken zorgt ervoor dat u uw advies altijd kunt onderbouwen hoe een bouwgebrek is ontstaan en wat de kosten voor herstel zullen zijn.

Door middel van een API is het ook mogelijk om de kengetallen rechtstreeks in te lezen in uw taxatierapporten.