Skip to content
logo koeter vastgoed adviseurs kleur

Business abonnement VTW + REV + Kennisbank

TE BESTELLEN!
In abonnementsvorm of eenmalige editie.

BUSINESS ABONNEMENT

VTW Exploitatiekosten Beleggingsvastgoed + Online toegang tot REV + Toegang tot de Kennisbank

Door gebruik van de applicatie REV® kunt u zich als professional nog beter onderscheiden door snel en deskundig de kosten van het planmatig onderhoud te berekenen. In een handomdraai kan de gebruiker van dit unieke programma de staat van onderhoud en de eventuele opties van verbeteringen vastleggen van het te beoordelen vastgoed. REV® bevat meer dan 400 referentieobjecten onderverdeeld in de categorieën: particulier, commercieel, bedrijfsgebouw, retail, kantoor, zorg, onderwijs, garage, kantoor, herbestemming, recreatie, agrarisch en overige. Per referentieobject kunt u de unieke kenmerken invullen, evenals de kosten voor het herstellen van de gebreken en voor het aanbrengen van energiebesparende verbeteringen. Op basis van de calculatie uit REV kunt u een rapportage genereren waarmee u direct uw cliënt mee kunt ontzorgen.
 
U kunt uw abonnement ook uitbreiden met de Kennisbank en een gedetailleerde onderbouwing van de kostenkengetallen en de MJOP in het Business abonnement. Klik hier om de voorbeeldrapportage gemaakt in REV te downloaden
 

Bij dit boek hoort een abonnement op de Real Estate Valuator. Na levering van dit boek krijgt u de code opgestuurd per mail.
Meer informatie over REV®️ treft u aan op www.myREV.nl.

De omslagfoto op de cover van de Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten Beleggingsvastgoed is eigendom van Lokerse Architecten.

Andere abonnementsvormen